Overnachten

Of je nou lekker actief bent geweest, relaxed aan het water hebt gelegen of terug komt van een avondje uit. Het is heerlijke om de volgende dag geen verplichtingen te hebben en lekker blijft overnachten in Ommen. Luister ’s ochtends vanuit de tent naar de vogeltjes en geniet je in alle rust van je kopje koffie en krantje. Of verblijf je liever in een gezellig bed & breakfast of op een landgoed? Ook dat kan. Ommen heeft een groot en divers aanbod aan accommodaties.

Kampeerparadijs

Zet de tent op in het mooiste gebied van Overijssel! Met zeven campings die door de ANWB zijn aangemerkt als Best Camping, kun je Ommen en omgeving een waar kampeerparadijs noemen. Naast kampeerplekken voor tenten, caravans en campers beschikken enkele campings ook over compleet ingerichte accommodaties.

Overnachten in een bijzondere accommodaties

Wilt u een keer echt wat anders? Boek dan een overnachting in een boomhut of op een landgoed. Toch liever de luxe van een lekker zacht bed, maar verblijven op een camping? Kies dan voor ‘glamping’, oftewel glamorous camping. Ook een verblijf in een bungalow, chalet of groepsaccommodatie kan op bijzondere bungalowparken.

Bekijk de accommodaties >>

 

Camping de RoosCamping de Roos