De Ommer

De Ommer is een magazine geschreven door en voor Ommenaren. Samen met Ommense partijen is hier hard aan gewerkt. Er komen in 2018 2 edities. De eerste editie is in mei en de tweede editie is in oktober huis-aan-huis verspreid in de gemeente Ommen. Het twintig pagina dikke magazine komt twee keer per jaar uit. Het gaat over mooie, bijzondere en unieke verhalen in en uit Ommen.

“In de gemeente Ommen is zo veel moois te ontdekken,” aldus burgemeester Hans Vroomen. “Met dit magazine willen we inwoners graag verrassen met informatie. Ook voor bezoekers is dit een handzaam magazine met leuke informatie, waarin de mooie elementen van de gemeente nog eens nader worden belicht.”

De gemeente Ommen werkt aan een marketingcampagne ‘Hart van het Vechtdal’. Met als doel; meer bestedingen en (economische) vitaliteit voor Ommen.

Benieuwd naar de eerste Ommer uit april? Bekijk het magazine digitaal. Of bekijk de tweede Ommer uit oktober digitaal.


Onderzoek

In mei en oktober is het magazine De Ommer verspreid onder alle inwoners van de gemeente Ommen. En nu zijn we benieuwd naar uw mening!
Het magazine staat vol verhalen over het centrum van Ommen, cultuur, horeca, evenementen, wonen in Ommen
en nog veel meer! Maar we zijn nieuwsgierig wat u onder andere vindt van de artikelen, vormgeving, leesbaarheid
en fotografie. Wilt u graag uw mening geven over De Ommer? Vul de enquête in: https://bit.ly/2rkPmbp 

Heeft u tips voor het volgende magazine? Of wilt u zelf graag in het magazine komen? Stuur uw tip naar hartvanhetvechtdal@ommen.nl. Ook kunt u in het magazine of op de instagrampagina komen met uw foto(’s). Tag @ommen_hartvanhetvechtdal in uw foto(‘s) of gebruik #loveommen. Misschien ziet u dan straks uw foto(‘s) in het derde magazine of op de instagrampagina van ommen_hartvanhetvechtdal.