Ondernemen in het Hart van het Vechtdal

In Ommen kunt u ondernemen in het hart van het Vechtdal! De bedrijventerreinen zijn goed ontsloten en van hoogwaardige kwaliteit. Zoekt u een bedrijfsruimte in de gemeente Ommen? Het bedrijventeam geeft u graag advies. Er zijn meerdere locaties waar u uw eigen onderneming direct kunt vestigen: Bedrijvenpark de Rotbrink , Bulemansteeg Lemele

 

Bedrijvenpark De Rotbrink in Ommen

Het bedrijvenpark De Rotbrink is het meest recente bedrijventerrein van Ommen. Voor dit bedrijvenpark zijn direct kavels beschikbaar. De Rotbrink is een lokaal gemengd bedrijventerrein met bedrijven van verschillende grootte en milieucategorie. Het bedrijvenpark bestaat uit meerdere bedrijvenzones met een grote variatie aan uitgeefbare kavels. Deze worden zoveel mogelijk op maat aangeboden.

Bulemansteeg Lemele

Bulemansteeg Lemele biedt u de mogelijkheid om landelijk te wonen (en werken) aan de voet van de Lemelerberg. Bouw hier het huis van uw dromen op een ruime kavel aan de Bulemansteeg. Dichtbij het centrum van het dorp met alle voorzieningen om de hoek, maar wel in een landelijke omgeving.

Industrieterreinen De Strangen en Alteveer

Het industrieterrein De Strangen is een bedrijventerrein uit de jaren ’70. Het terrein ligt ten zuiden van een woonwijk en ten noorden van industrieterrein De Strangen. De Strangen is een gemengd bedrijventerrein, bestaande uit een combinatie van industriële en ambachtelijke bedrijven, woon-werklocaties en detailhandel. Het bedrijventerrein Alteveer heeft een oppervlakte van 10 hectare en is gelegen aansluitend aan het bedrijventerrein De Strangen aan de noordkant van Ommen.