Bedrijvenpark de Rotbrink

Bedrijvenpark De Rotbrink heeft een prachtige natuurlijke omgeving en inrichting. Het park grenst aan de stad Ommen. Ommen is een kleine bruisende stad met nationale bekendheid. In Ommen kun je prachtig landelijk wonen. Er zijn geen files, waardoor je moeiteloos naar jouw bedrijf rijdt. Op sommige kavels is het mogelijk om een bedrijfswoning te bouwen. Bedrijvenpark De Rotbrink ligt op een steenworp afstand van de N48 en N36. Ommen is slechts twintig minuten rijden van de hoofdstad van Overijssel: Zwolle.

Bedrijvenpark De Rotbrink grenst aan de zuidwest kant aan de Balkerweg. Aan de noordzijde ligt het Ommerbos en aan de oostzijde grenst De Rotbrink aan bedrijventerrein Alteveer. Hier vindt u verschillende regionaal gebonden bedrijven. De Rotbrink is het meest recente bedrijventerrein van Ommen. Voor dit bedrijvenpark zijn nog kavels beschikbaar.

Woon-werk kavels

Het bedrijvenpark bestaat uit meerdere bedrijvenzones en biedt ook de mogelijkheid voor woon-werkkavels. Bent u op zoek naar een woon-werkkavel? Op bedrijvenpark De Rotbrink in Ommen is volop de ruimte voor op één van de woon-werkkavels.