Bulemansteeg

Het pittoreske dorp Lemele ligt aan de voet van de Lemelerberg. Bouw hier het huis van uw dromen op een ruime kavel aan de Bulemansteeg. Dichtbij het centrum van het dorp met alle voorzieningen om de hoek, maar wel in een landelijke omgeving.

Aan de Bulemansteeg is ruimte voor maximaal 9 woningen in een landelijke bouwstijl, eventueel met bedrijfsruimte. Dankzij de ruime kavels (750 tot 2.000 vierkante meter) die qua ligging goed passen bij de landelijke omgeving, krijgt u hier alle ruimte om uw woonwens te realiseren.

Wonen naar wens is hier letterlijk mogelijk, want het plan voor dit woongebied is zo flexibel dat u zelf maximale invulling kunt geven aan de bebouwing op de kavel. Naast het wonen kan dit uw nieuwe werklocatie worden. Ook is er de nodige vrijheid als het gaat om het type woning en bebouwing. Het bestemmingsplan is vastgesteld en de kavel uitgifte is gestart.

Belangstellenden voor een kavel kunnen nu contact opnemen met het Woonteam. Graag informeren wij u over de bouwmogelijkheden aan de Bulemansteeg in Lemele.