Ondernemer: Harold van Leussen

Autobedrijf van Leussen tevreden met locatie op de Rotbrink

Autobedrijf van Leussen is een familiebedrijf met vestigingen in Ommen, Dalfsen en Zwolle met de merken Toyota, Lexus en Ford. Service,klanttevredenheid en concurrerend zijn, vinden wij erg belangrijk, aldus Harold van Leussen.

Sinds 2010 zit Autobedrijf van Leussen in Ommen op bedrijvenpark de Rotbrink, pal aan de Balkerweg. “In Ommen zaten we eerst aan de Haven Oost, maar na bijna twintig jaar waren we daar uit ons jasje gegroeid. We wilden graag uitbreiden en hebben lang gewacht op een geschikte kavel. De mogelijkheid voor nieuwbouw werd in 2010 aan de Rotbrink werkelijkheid.”

Uitbreiding
Van Leussen heeft er een modern pand laten bouwen op een kavel van zesduizend vierkante meter. Met het nieuwe pand kwam er ook een uitbreiding van het dealerschap. Autobedrijf van Leussen verkoopt in Ommen naast Toyota ook Ford. “We ervaren het als een prachtige locatie. We zitten aan een steeds drukker wordende weg en het is goed uit te leggen waar ons bedrijf zich bevindt. Ook is het prettig dat we vlakbij de op- en afrit van de N48 zitten. Veel mensen kiezen er momenteel voor om deze route te gebruiken wanneer ze naar Ommen gaan.”

Kruispunt
Bij Autobedrijf van Leussen werken veel mensen uit Ommen en omgeving. “Het was voor ons geen optie om te vertrekken uit Ommen, we zitten hier toch op een kruispunt van noord-zuid en oost-west.” Sinds het autobedrijf op de Rotbrink is gevestigd, is het bedrijf aanzienlijk gegroeid. “Voorheen hadden we een showroom met ongeveer zeven auto’s, nu is dat aantal behoorlijk meer. Ook hebben we meer ruimte om het pand heen. Daar kunnen we de occasions en onze voorraad kwijt. ”

Meer bedrijven
Harold van Leussen hoopt dat zich in de toekomst meer bedrijven gaan vestigen op de Rotbrink. “De bereikbaarheid is gewoon een heel groot voordeel. Het kan een mooi bedrijventerrein worden. Ik zou het zelf heel prettig vinden wanneer er bedrijven zoals een bouwmarkt of een Welkoopwinkel naar de Rotbrink komen. Daar komen namelijk veel mensen op af. Als ergens veel mensen zijn, heeft dit een positief effect op alle bedrijven daaromheen.”