Nieuwbouw

Alle voordelen van een nieuwbouwwoning zelf ervaren? Dat kan in Ommen! Een energiezuinig huis, helemaal aangepast naar uw wensen en budget in een groene omgeving. De mogelijkheden zijn oneindig.

Beschikbare kavels

Wilt u het huis van uw dromen bouwen in de gemeente Ommen? In de gemeente zijn diverse plaatsen waar dit mogelijk is. Hieronder worden de opties toegelicht. Bekijk, kies en reserveer direct een bouwkavel in Ommen.

Momenteel heeft de gemeente Ommen de volgende beschikbare kavels.


Woongebied Beerzerveld

Het dorp Beerzerveld ligt ten oosten van Ommen aan het kanaal Almelo-De Haandrik. Hecht u veel waarde aan voorzieningen als basisscholen en sportaccommodaties? Dan zit u in Beerzerveld goed. Gelegen aan de rand van het Vechtdal heeft Beerzerveld een gevarieerd en rijk landschap. Het dorp ligt aan de provinciale weg en heeft daardoor een goede verbinding met Ommen, Twente en Drenthe.

Meer informatie over woongebied Beerzerveld >>


Lemele

Bouw het huis van uw dromen aan de voet van de Lemelerberg op een ruime kavel aan de Bulemansteeg, eventueel met bedrijfsruimte. Dichtbij het centrum van Lemele met alle voorzieningen om de hoek, maar wel in een landelijke omgeving.

Meer informatie over woon/werkgebied Bulemansteeg >>


Ommen – De Vlierlanden

De gemeente Ommen ontwikkelt ten oosten van Ommen de woonwijk De Vlierlanden, op de rand van het landelijk gebied. In deze nieuwe woonwijk staat het buitenleven centraal. In deze vrolijke, sierlijke omgeving woont jong en oud gemoedelijk samen.

Meer informatie over de Vlierlanden >>


Ommen – Haven West

In het westelijke deel van het Havengebied in Ommen wordt volop gebouwd. Het gebied ondergaat een metamorfose van bedrijventerrein naar woonwijk. Er zijn reeds 30 woningen gebouwd en er komen nog meer woningen bij. Zowel vrijstaande woningen als rijwoningen.

Meer informatie over Haven West>>


Bekijk een overzicht van beschikbare kavels op de digitale kavelkaart.