Concert: Winterklanken Harm Hoeve (orgel) Noortje van Middelkoop (panfluit)

2023-02-18

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek. In een recensie werd het omschreven als “enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet. Hij kan buitengewoon uitpakken, maar ook innemend spelen met slechts enkele registers.”

Noortje van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Zij behaalde haar eindexamen Docerend Musicus cum laude en studeerde enkele jaren later af voor het diploma Uitvoerend Musicus. Ook volgde zij masterclasses bij Simion Stanciu en Georghe Zamfir. Noortje geeft als panfluitiste diverse concerten samen met koren, organisten en pianisten. Ook maakte zij solo cd’s met diverse bezettingen: orgel, piano, combo en symfonie orkest. Daarnaast werkte zij mee aan radio-, televisie-, dvd- en vele cd-opnamen.

Op het programma staat o.a. : Orgelsolo The Moldau (B. Smetena), Prelude (C. Franck), Dance of the reed flutes (I. Tsjaikovski), Orgelsolo: The parade of the Tin Soldiers (L. Jessel) en Für Elise (L. van Beethoven).

Reserveren is gewenst: T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com De entreeprijs bedraagt € 16,-- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop.
Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. U bent van harte welkom. www.huetink-royalmusic.nl Locatie: Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld.

Wanneer

2023-02-18

gehele agenda