Open bedrijvendag

Ommen kent vele verschillende bedrijven die prachtige producten maken en mooie diensten leveren. Een aantal van deze bedrijven opent de deuren tijdens de eerste Open Bedrijvendag Ommen op zaterdag 13 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur.

De Open Bedrijvendag Ommen biedt inwoners van Ommen een unieke kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de Ommer bedrijven. Van techniek tot horeca, van zakelijke dienstverlening tot zorg, er is van alles te zien en te doen tijdens de Open Bedrijvendag.

Deelnemers
Circa 20 bedrijven doen al mee aan deze dag, die wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging OVO. Eén van de deelnemers is Larcom. Daarnaast kunnen inwoners van Ommen achter de schermen kijken bij technische bedrijven zoals de OCB, Krepla, Willpro en Installatiebedrijf Veldhuis. De toeristische sector is vertegenwoordigd door deelname van onder andere Hotel de Zon en Camping De Koeksebelt.

Op de fiets door Ommen
Om alles logistiek in goede banen te leiden wordt er een route uitgezet langs alle deelnemende bedrijven. Startpunt voor de Open Bedrijvendag is Larcom aan de Vermeerstraat 1. Dit is ook de centrale locatie waar bedrijven zich presenteren die wel mee doen maar hun bedrijf niet open kunnen stellen. Ook zijn hier diverse activiteiten. Vanuit deze centrale locatie kan men vervolgens op eigen gelegenheid aan de hand van de route de andere deelnemende bedrijven bezoeken.

Vacatures
De Open Bedrijvendag is ook zeker interessant voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan en voor leerlingen die een studie moeten gaan kiezen. Bij veel deelnemende bedrijven zijn openstaande vacatures. Ook kunnen de bedrijven tips geven over studies die goed zijn om te volgen als men een bepaalde baan zoekt.

De Open Bedrijvendag Ommen vindt plaats op zaterdag 13 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur. Startpunt: Larcom, Vermeerstraat 1 in Ommen.
Kijk voor meer informatie over de deelnemende bedrijven en de route op www.openbedrijvendagommen.nl of kijk op de facebookpagina van de Open Bedrijvendag Ommen.